Annan anteeksi kaikille elämäni hammaslääkäreille heidän tuottamansa kivun. En myöskään muistele pahalla, vaikka bruksaajana olen rahoittanut runsaskätisesti heidän elämäänsä vuosien varrella. Hymyilen leveän suurkiitoksen niin että kaikki implanttini, siltani, kruununi sekä erikokoiset ja -näköiset paikkani vilkkuvat - ja kaikkein huomiotaherättävimmin hekottelee tyytyväisyyttään etuhampaitten väliin Libanonin kesäsodan aikana pureskelemani tyhjä aukko. Terveiset hammaslääkärilleni: kuljetan tämän katastrofin uhrin vastaanotolle, kunhan Mielen rauhaa -keräyksen tavoite on saavutettu.

Ja mikä syy on tällä tavoin vouhkata hammaslääkäreistä? Syytä on. Sirkku sai tänään viestin, että Hammaslääkäriliitto tukee BAS:n hammasklinikkatoimintaa 1.000 eurolla.

Sydämelliset kiitokset BAS:n puolesta - ja tietenkin kaikkien niitten Libanonissa hammassäryistä ja muista hammasvaivoista kärsivien köyhien palestiinalaisten ja libanonilaisten puolesta, joitten purukaluston kimppuun BAS:n hammaslääkärit voivat käydä hiukan paremmin  varustettuina kuin aikaisemmin.

Beit Atfal Assumoudin ja Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry:n puolesta<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kirsti Palonen

Bruksaava psykologi

Suomen Psykologiliiton jäsen