Monika Riihelä, puhelinhaastekampanjan alullepanija ja tehokas vapaaehtoinen, kertoo kokemuksistaan tällaisessa varainhankinnassa:

 

Olen viimeiset päivät käyttänyt puhelinta enemmän kuin aikoihin. Puhelinhaastekampanjan siivellä olen saanut pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia monen ystävän ja entisen työtoverin kanssa. Haasteeseen on tullut runsaasti myönteisiä vastauksia: "Totta kai lähden mukaan." "Hyvä kun soitit, olen mielelläni mukana."

Puhelimessa olemme voineet jakaa suuttumusta, kauhua ja surua, jota olemme kokeneet Lähi-Idän sodan johdosta. Parempien aikojen toivossa jatkan puhelinhaasteiden esittämistä niin tutuille kuin tuntemattomillekin.

Monika on vienyt eteenpäin haastetta tämäntapaisessa muodossa puhelimitse ja sähköpostilla:

 

Haastan sinut 200 € tai 100 € panoksella mukaan psykologien MIELEN RAUHAA -hätäapukeräykseen Libanonin sodan jalkoihin, vaille kotia jääneiden palestiinalaispakolaisten auttamiseksi. Otan sinuun yhteyttä heti kun ensimmäinen keräystavoite 16.000 € on saavutettu. Toivon, että viet haastetta eteenpäin omien tuttujesi pariin. Ohessa tilitiedot ja taustainformaatiota. Katso myös blogia: Mielen rauhaa –keräys

 

Kiitos avustasi!

 

145008.jpg

Monika Riihelä jakamassa informaatiota Mielen rauhaa –keräyksestä. Kuva: Paula Kivistö


Toivomme Sinunkin liittyvän mukaan puhelinhaastekampanjaan. Nyt Sinulla on syy soittaa ystävälle tai entiselle työtoverille, jonka kanssa et ole pitkään aikaan jutellut.