Kesän surullisten sotapäivien aikana ja edelleen niitten jälkeen yksi iloisimmista asioista on ollut, miten järjestöaktivistit ovat auttaneet ja tukeneet toisiaan tenttaamatta, oletteko te meikäläisiä. Erityiskiitoksen ansaitsevat Pysäyttäkää sota -verkoston pojat, jotka ovat innostunet kehittelemään ideoita käytännön suuntaan ja auttaneet monissa käytännön asioissa, samoin Lidia Kivinen, jonka monitaitoiset näpit ovat olleet meille korvaamattomana apuna.

Eilisen lipaskeräyksen tuoton takana on paljolti kaksi naista, kumpikin oman järjestönsä puheenjohtaja. Laskin äsken rahat neljästä lippaasta, jotka jäivät mielenosoituksen jälkeen minun vastuulleni. Niiden yhteenlaskettu sisältö oli 462,91 euroa sekä ruotsalainen, puolalainen, israelilainen ja kiinalainen kolikko. Suurimman osan tästä keräsi Arabikansojen ystävyysseuran puheenjohtaja Ilona Junka. Toinen tarmokas kerääjä oli Lapset kertovat ja toimivat -yhdistyksen puheenjohtaja Liisa Karlsson. Kiitämme teitä, samoin kuin kaikkia lahjoittajia sydämestämme sekä PSV:n että BAS:in nimissä.

181123.jpg

Ilona Junka Arabikansojen ystävyysseuran myyntipöydän takana Rautatientorilla eilen launataina. Kuva: Sirkku Kivistö

181124.jpg

Liisa Karlsson miehineen keskustelee Liliane Younesin kanssa Rautatientorilla eilen. Kuva Sirkku Kivistö

Mielen rauhaa -keräys jatkuu edelleen. Voit osallistua panemalla lahjoituksesi tilille Libanon / Psykologien Sosiaalinen Vastuu Sampo 800019-703530, viitenumero 1588, keräyslupa OKU 1378A

Kirsti Palonen