Yhteistyöjärjestömme National Institution of Social Care and Vocational Training - Beit Atfal Assumoud (Kestävyyden lasten koti, BAS) on lähettänyt kollektiivisen joulutervehdyksen ystävilleen, jotka ovat antaneet PSV:n kautta tukensa palestiinalaispakolaisille. "Joulukortti" on kooltaan 34 x 52 cm ja sen kuviointiin on käytetty perinteistä palestiinalaisnaisten käsityötaitoa. Montakohan ristipistoa korttimme sisältää?

306010.jpg

Kuva: Sirkku Kivistö

Joulukortti ei enää ehdi ajoissa Beirutiin, mutta kortin sijasta voit antaa tervehdysavustuksen Mielen rauhaa -keräykseemme:

Keräystili: Libanon / Psykologien Sosiaalinen Vastuu
Sampo 800019-703530    
Viitenumero 1588
Keräyslupa OKU1378A 

Tervehdyksistä tiedotetaan BAS:ille emaililla ennen joulua ja vuodenvaihdetta ja kertyneet rahat luovutetaan BAS:ille 15.1.2007 Beirutissa. The Arab NGO Network for Development, Oxfam Quebec ja The United Nations Development Programme ovat kutsuneet Sirkku Kivistön ja Kirsti Palosen konferenssiin "International Conference on CSO Participation in Recovery and Development", jonka ne järjestävät 16.-17.1.2007 Beirutissa. Sirkku ja Kirsti käyttävät muun osan viikkoa 3/07 neuvottelemalla yhteisistä hankkeista BAS-laisten kanssa ja luovuttavat ensimmäisessä neuvottelussa suomalaisten avustukset BAS:in työhön.

Kaikille blogin lukijoille BAS:in puolesta rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä onnea vuodelle 2007

Kirsti Palonen