Tervetuloa huomenna lauantaina 2.9. klo 12-14 Elielinaukiolle, jonne Pysäyttäkää sota -verkosto pystyttää kampanjatelttansa. Psykologien Sosiaalinen Vastuu on kerännyt verkoston kanssa telttaan valokuvanäyttelyn, jossa on esillä Ghadi Boustanin valokuvia Libanonista tämän vuoden kesäkuulta. Tule katsomaan ja keskustelemaan.

Tarjottavana PSV:llä on vain paperitavaraa, koska käytämme kaiken liikenevän rahan Mielen rauhaa -keräykseen auttaaksemme Libanonin sodasta kärsimään joutuneita. Keräämme kampanjan yhteydessä rahaa em. tarkoitukseen niin kadulla kuin suoraan maksuosoituksina keräystilillemme: Libanon / Psykologien Sosiaalinen Vastuu, Sampo 800019-703530, viitenumero 1588.

Pysäyttäkää sota -verkosto tarjoaa lennäkkejä jotka muistuttavat 9.9. mielenosoituksesta. Verkosto kutsuu kaikkia sodanvastustajia  osoittamaan mieltään toisenlaisen maailman ja Euroopan puolesta, kun Euroopan unionin johtajat kokoontuvat Helsinkiin. Järjestötori on Helsingin Rautatientorilla auki jo klo 13 alkaen, ja mielenosoituskulkue lähtee klo 15. Puheet ja musiikki jatkuvat klo 17-19 Rautatientorilla. Tarkempaa informaatiota tapahtumasta ja kuljetuksista muualta Suomesta Helsinkiin löytyy Pysäyttäkää sota -verkoston sivuilta: http://www.pysayttakaasota.net/

Toivottavasti tapaamme Elielinaukiolla huomenna 2.9. ja Rautatientorilla 9.9.

Sirkku ja Kirsti

172301.jpg

Kuva: Paula Kivistö